Välkomna att boka ett föredrag om

Stress, utmattning, återhämtning och livshantering!

Hur kan vi leva istället?

Värdefull och livsviktig information som ökar medvetenheten, ger nya perspektiv och kunskaper om hur vi framöver bör leva MED våra kroppar och inte i kamp med dem – för att undvika stressrelaterad ohälsa och bevara oss själva.

Hur förhindrar vi att köra slut på oss själva och riskera drabbas av utmattning och annan ohälsa orsakad av stress?

Och hur kan vi var och en ta eget ansvar för vår hälsa, leva klokt och hälsosamt och ge vår kroppar och själar tid för vila och återhämtning på ett naturligt sätt i vardagen så vi minimerar risken att drabbas av sjukdomar och ohälsa orsakad av stress?

Vad är lösningarna?

Tid: 1 1/2 timme

< 20 deltagare 

Kostnad: 4 995 kr, exkl moms

Föreläsare: Petra Larsson-Ekman, interius / PE Stressterapi Consulting

Dipl.Stressterapeut, Massageterapeut och Minfulnessinstruktör

Innehåll

Få möjligheten att ta del av värdefulla kunskaper, insikter och få en ökad medvetenhet om vad som orsakar stress och utmattning för våra kroppar, hur vi kan hantera våra stressfaktorer själva på ett framgångsrikt sätt.

Vad vi behöver veta om hur våra kroppar fungerar och vad de behöver för att återhämta, reparera, bygga upp sig och för att leva MED den och inte i KAMP med den?

Och hur ska vi tänka och hjälpa oss själva att förhålla oss till stressen och livet för att minska risken att drabbas av utmattning och annan stressrelaterad ohälsa framöver?

Jag blandar vetenskaplig fakta, erfarenheter och upptäckter under 18 år i mitt dagliga arbete som Stressterapeut med egna personliga erfarenheter av stress, utmattning och återhämtning.

Varmt välkomna

att kontakta mig för mer information och bokning av föredrag.

Petra Larsson-Ekman

interius /PE Stressterapi Consulting 

petra@interius.nu

0707-78 00 87

www.interius.nu