Varmt välkommen

till min mottagning i Vellinge!

Holistiskt perspektiv på kroppen och människan

Jag arbetar alltid med ett perspektiv på HELA människan och hennes liv. Det är då mitt arbete gör störst skillnad och ger kroppen bästa förutsättningar att reparera, läka och återhämta sig på ett effektivt och hållbart sätt. Alla delar av oss är lika viktiga.  Alla hänger ihop och påverkar varandra, den fysiska kroppen, den mentala, känslomässiga och våra själsliga och andliga delar. Allt är energi och kemi. Varje del behöver sin omsorg och hjälp för att du ska kunna må bra och känna dig stark och hel igen.

På min mottagning arbetar jag med alla delarna av kroppen för att hjälpa den att varva ner, återhämta sig och läka.

Jag erbjuder både samtal med rådgivning och vägledning för att få ordning på tankarna, känslorna och orsakerna till din stress samt kan du få hjälp av olika kroppsbehandlingar som hjälper din fysiska kropp att spänna och slappna av och göra sig från från stress. Mindfulness är min filosofi i allt mitt arbete – vilket innebär att hela kroppen måste var med, och vi måste vara i kontakt med den i allt läkningsarbete för att det ska bli hållbart och framgångsrikt.

Vi bygger tillsammans din läkning och återhämtningsprocess efter just din situation och vad din kropp behöver. Min övertygelse är att det finns hjälp för alla, kroppen kan läka ut det mesta – inget är omöjligt!

Vägledande Samtal

60 min 900 kr  / 90 min 1200 kr

Rådgivning, stöd och vägledning vid stress, utmattning, utbrändhet, oro, sorg och livskriser. Samtalen och hjälpen anpassar vi efter just din situation. Vi hittar redskap som hjälper dig att åtgärda dina stressfaktorer, stressymtom och för att hantera din stress/livssituation, återhämta dig och /eller läka kropp och själ efter utmattning, utbrändhet eller annan ohälsa. Vi siktar in oss på att du hittar ditt inre lugn, din förmåga att tänka klart och din energi och livsglädje snart igen.

 Reconnective healing 

45 min   800 kr

En kraftfull och upplevelserik healingmetod som läker på DNA-nivå och som ger din kropp möjligheten att varva ner och komma i balans. 

För tidbokning 

Besök på mottagningen i Vellinge, för rådgivning på telefon eller digitalt via zoom

Kontakta mig på telefon/sms eller mail

 Tel 070- 778 00 87

petra@interius.nu

Enstaka tider kan finns på bokadirekt.se ( se länk nedan )

Varmt välkommen!