Har alltid sett mig som en stark person men efter en kort och känslomässigt tuff period i mitt liv sa kroppen plötsligt ifrån. Från ingenstans började allt snurra, tårarna kom och jag tappade helt kontrollen över min kropp. Sjukskrivning blev ett ofrivilligt faktum. Allt jag vanligtvis gjort blev en utmaning. Min kropp blev min egen fiende. Efter en tids vila fick jag erbjudandet av Petra att prova mindfulness. Lite skeptisk med med en stark vilja att bli frisk, sa jag ja. Något som visat sig skulle förändra mitt liv. Att börja lyssna till sin kropp istället för sin hjärna blev en tuff start, men för varje vecka som gick kände jag mig starkare. Nu 6 månader senare känner jag mig starkare och lättare i sinnet än på flera år och krämpor som jag lidit av i flera år har nästan försvunnit. Idag är mindfulness en del av min vardag. Jag tar mina små pauser ett par gånger om dagen när jag känner att andningen sitter för högt. Efteråt har jag nya krafter. Hade jag känt veta om mindfulness för två år sedan tror jag djupt inom mig att jag aldrig nått botten som jag gjorde.

För evigt Petra Tacksam.

Tina Folkesson

Vellinge 2019

Fler referenser och recensioner finns från klienter på min bokningssida på Bokadirekt.se

En fantastisk helhetsupplevelse. Lugnet infinner sig direkt. Petra lyssnar uppmärksamt och behandlar de delar av din kropp som är i behov av hjälp! Såå tacksam!

Petra är jätte duktig och hjälpar mig mycket med samtal och massage. Hon är så trevlig och mycket empatisk, jag ser alltid fram till att komma till henne.

Petra är fantastiskt duktig massör och mjuk och ödmjuk tar hand om en i stress situation och är duktig på mindfulness som är bra för en i en stress situation.