interius – det nya livet kommer inifrån …

Vi är i en ny tid i en ny värld där spelreglerna har ändrats för oss det sista åren. Vi har alla mött våra demoner, utmaningar och behövt att ställa om och anpassa och till det läge som råder nu. Något händer med vår värld och vi som människor behöver ställa om vårt fokus från att vara i hjärnan hela tiden, tänka och analysera, till att vara i kontakt med våra kroppar och känslor, vår intuition, magkänsla – våra egna inre naturliga vägledare som visar oss den rätta vägen framåt i vår nya tillvaro.

Våra kroppar behöver ställa om för att interagera med den nya tiden. Utrensningar av olika slag sker vare sig vi är medvetna om dem eller inte.

Vissa av oss får kraftigare reaktioner och en del av oss får mindre utmanande.

Oavsett kommer framtiden med något annat än det vi tidigare var vana och bekväma med. Den som väljer att avstå förändring och anpassning av den nya tiden kommer att få kämpa i motvind med energierna.

Vi behöver våga öppna nya dörrar …och våga stänga gamla som inte stämmer för oss längre. Vara nyfiken och känna tillit till att livet leder oss på rätt väg och vill oss väl. Hjärtat och intuitionen leder oss.

Att resa vidare med lätthet, öppenhet, nyfikenhet medvetenhet utan rädsla och i samklang med omgivningen  kommer bli det nya och det som skapar hälsa och välbefinnande.

Vi behöver återhämta oss från allt som varit och hitta oss själva i den nya tillvaron som växer fram. Då kan vi finna oss tillrätta och möta det som kommer till dig. energierna kommer att läka oss, interagera med dem, följ hjärtat, släpp hjärnans brus, gå dit magkänslan och hjärtat leder dig. 

Vägen dit är att vända upp och ner på allt som varit och låta kroppen leda oss och låta hjärnan assistera den. Ett nytt sätt att vara men ett måste för vår överlevnad.

Våra kroppar vet vad de behöver, vi kan inte tänka ut det utan måste lyssna på dem och lita på att de leder oss rätt.

När vi kan höra kroppen, hjärtats och själens röster och behov kan vi använda våra hjärnor till att göra och lösa saker på ett rationellt logiskt och praktiskt sätt. 

Interius by Petra

Kroppen visar dig vägen framåt mot återhämtning och läkning inifrån

Visdomen och det som är rätt för dig visar sig och klarnar när du bestämmer dig för att låta hjärnan och egot vila

och kroppen och hjärtat få leda dig

Lyssna på kroppen.

Lyssna på och med hjärtat❤️👂🏻

Interagera med naturen.

Du och din kropp lever, gör och upplever livet tillsammans, samtala med den, se den som din bästa vän, vårda den ömt, lär känna den, förstå den, respektera den, var i kontakt med den, lär dig tolka och förstå signalerna den kommunicerar med dig.

Var beredd att avstå saker som den inte mår bra av, miljöer, påfrestningar,

människor, vanor, mat, gifter, situationer, kläder, rörelser, aktiviteter mm.

Lyssna in…vad säger din kropp?

Ha tålamod med den.

Var i ditt andningsgung, vila i det, lyssna inifrån…där finner du kroppen och själens röster!

Det är inte stressen det är fel på

…det är våra begränsade kunskaper om hur den påverkar och skadar våra kroppar och vår avskurna kontakt med känslorna och vår kroppars kommunikation med oss som gör att vi mår dåligt.

Vi styrs av våra tankar och sinnet för mycket, lyssna på din kropp, få kontakt med den och låt den leda dig ner på jorden igen…det blir kanske inte som du tänkt dig utan något helt annat…något bättre och kanske det som är det som just är det som är tänkt för dig. Andas igenom de inre motstånden, alla spärrarna…mot detta nya sätt att vara och förhålla dig till det som är…där inne möter du ditt hjärta…din själ…din inre tillit och ditt lugn, det som är DU.

interius by Petra