Reconnective Healing

Reconnective Healing är en healingmetod som sätter oss i kontakt med och stärker kontakten med de nya frekvenserna av energi, ljus och information som kommer till jorden nu.

Den återskapar kontakten mellan våra kroppar och universums rutnät och möjliggör läkande på alla plan, fysiskt, mentalt, emotionellt och själsligt.

Vad är Reconnective Healing?

Kroppen har en förmåga att läka, balansera och återhämta sig själv bara vi ger den rätt hjälp och förutsättningar för det. Mycket kan vi påverka genom kost, vanor, träning, välja rätt tankar och andra medvetna val vi gör i våra liv i vardagen för att skapa ett hanterbart liv må bra.

Vad vi oftast inte tänker på och reflekterar över är att vi också består av energi och frekvenser och hör ihop med något större, universum. Vi hör ihop med energierna vi har omkring oss och många av oss kan känna av dessa vibrationer och påverkan i kroppen till vardags i olika sammanhang.

Men sällan tänker vi närmare på vad det innebär, hur allt hänger ihopa och påverkar oss och våra kroppar.  Vi stänger omedvetet av våra kroppars egna självläkande förmågor med den stressiga livsstil vi har idag, vilken innebär att vi är mer upp i huvudet i våra tankar än låter kroppen få komma till tals och få fungera så som den konstruerades att fungera en gång för längesedan. Alla har vi dessa helande och självläkande frekvenser i oss. Reconnective Healing hjälper dig att aktivera dina egna unika frekvenser du har i din kropp så du kan komma i balans och hjälpa och påverka dina egna inre läkningsprocesser.

Reconnective Healing är en healingmetod som sätter oss i kontakt med och stärker kontakten till de nya frekvenserna av energi, ljus och information som kommer till jorden nu.

Reconnective Healing botar eller behandlar inte sjukdomar och symtom utan den balanser de olika frekvenserna i kroppen, sinnet och energifältet kring kroppen. Healingfrekvenserna är intelligenta, återskapar balansen på DNA nivå och gör att kroppen kan ta emot ljus och information utifrån så att dessa frekvenser kan gå dit där de ska och behövs för att balansera människan på alla nivåer, fysiskt, mentalt, känslomässigt och andligt. Healingen blir som den ska utan att vi behöver styra och påverka riktningen. Kroppen och frekvenserna kopplas samman igen, reconnectar, och läkning och balansering sker som det ska. Det går inte att ge några garantier för att den som tar emot healingen ska uppleva något speciellt under tiden och få ett visst resultat, det som sker det sker och det är det som är menat just då. 

Detta kan du känna under healingen

De allra flesta upplever dock en hel del under healingen som till exempel

– förnimmelser av bubblande i kroppen, känsla av droppar mot huden

– gnistor som tomtebloss mot huden

– värme, kyla, svala vindsvep, torrhet

– ryckningar, knuffar, vibrationer, elektrisk laddning, magnetism, tryck på olika ställen på kroppen

– färger, bilder, landskap, symboler för den inre synen

– insikter, se klart och få lösningar på problem 

– starka känslor och reaktioner som att vilja skratta eller gråta.

– en känsla av att expandera och flyta ut som en deg och bli tyngdlös. Vissa kroppsdelar kan plötsligt kännas större än andra för att lika plötsligt kännas normala igen. 

Om Eric Pearl

Amerikanen Eric Pearl drev en framgångsrik kiropraktormottagning i 12 år tills en dag då hans patienter började känna hans händer redan innan han fysiskt rört vid dem. Patienter med olika sorters problem började snart rapportera dramatiska förbättringar. Eric Pearl reser världen runt året om och föreläser om Reconnective Healing. Han har medverkat i ett otal tv-program, vetenskapliga experiment och föreläst i bl.a. FN-huset. 

Eric Pearl säger:
”Om du har tur kommer ditt helande i den form du förväntat dig; om du har verklig tur
kommer ditt helande i en form du inte ens har kunnat tänka dig, en form som Universum har tänkt ut speciellt för dig.” Så var gärna förväntansfull utan att förvänta dig något speciellt. Var närvarande och uppmärksam på fysiska förnimmelser i kroppen och runt om dig under sessionen. Var trygg i förvissningen om att det absolut bästa för dig just nu – är det som sker.”

Utbildade mig 2010

Jag har utövat Reconnective Healing i 12 år efter att ha utbildat mig hos Dr. Eric Pearl i Stockholm år 2010. I samband med utbildningen blev jag av med mina mångåriga kroniska bihålebesvär vilket var övertygelsen för mig att reconnective healing fungerar! Det kändes först som om någon trampade mig i ansiktet under ett antal sekunder för att sedan lätta på trycket och upphöra helt, något i näsan och ansiktet öppnades upp. Sedan dess har jag inte haft några bihålebesvär och behöver aldrig nässpray vid förkylning. Jag använder RH I vardagen för egna åkommor, på djur, nära och kära som vill och behöver lite helande.

Upplevelser genom åren

Jag har genom åren, under mina tolv år som healer, fått bevittna många fantastiska och magiska helanden och läkande processer hos mina klienter i mina professioner som healer och massageterapeut. Allt från bölder som plötsligt försvunnit, carpaltunnelsyndrom som plötsligt upphört och läkt ut, långvariga eksem som läkt ut och aldrig kommit tillbaka, knäproblem som upphört, omedveten sorg som gjort sig tillkänna och fått gråtas ut för att sedan kunna läka fysiska problem kopplat till den undertryckta sorgen, kotor i ryggraden som korrigerat sig själv spontant under healingprocessen, matsmältningsproblem som upphört mm. 

Gemensamt för de flesta healingsessioner är att det upplevs väldigt behagligt och efteråt känner de flesta av ett enormt inre lugn, inre glädje, lätthet i sinnet och att man känner sig samlad, stark och förankrad i sig själv. 

Hur går det till?

Du får ligga bekvämt på en massagebrits med en filt över dig, fullt påklädd. Du andas ut några gånger, landar, blundar och slappnar av och tar bara emot healingfrekvenserna som kommer till dig under sessionens gång.  Jag håller mina händer en bit ovanför din kropp, går runt dig och följer intuitivt frekvenserna och vibrationerna som sätts igång. Healingen känns nästan alltid behaglig. Många vill inte stiga upp och återgå till det ’vardagslivet’ igen.